Få et tilbud på reservedele til din bil!

Hos GETanOFFER har vi danmarks billigste kvalitets udstødninger,katalysator,klimakompressor,turbo,diesel dyser samt anhængertræk dette er med prisgaranti, finder du en billigere pris på en Dansk hjemmeside matcher vi prisen med yderligere 10% det er Danmarks billigste, vi sælger dog også andre reservedele, og kan skaffe alt du står og mangler til din bil, så send os en forespørgelse og vi sender dig en pris tilbage indenfor 2 timer.

Vi har samarbejdspartnere i hele Nordeuropa hvilket gør os at vi har flere partnere at trække på så du får den absolute billigste reservedel. Dette gælder til alle biler, hvad enten du kører i en personbil eller kassevogn kan vi skaffe lige netop det du mangler til en billig pris.

Alt du behøver at gøre er at sende os en forespørgsel i vores formular, skriv hvilken del du mangler samt dit reg.nr og bilmærke og model på den bil du ønsker at købe reservedel til, der er også mulighed for at uploade billeder hvis du ønsker dette, så vil vi indenfor 2 timer sende dig en pris tilbage. Hvis du acceptere prisen svare du blot acceptere det tilbud du modtager via mail,hvorefter du modtager et betalingslink på din faktura,som også kommer på mail. Efter betalingen modtager du en ordrebekræftelse derefter går der mellem 1 – 5 dage hvorefter du modtager dine dele. Hvis du ønsker et bestemt mærke i  bremser f.eks Brambo o.lign skal du skrive det med i formularen.

Nogle gange findes der flere forskellige produkter af samme del f.eks i udstødninger kan den samme bil have flere forskellige modeller monteret, i disse tilfælde sender vi dig nogle billede af de forskellige modeller, hvorefter du kan kigge på din bil og sende os det billede tilbage som viser delen som passer netop din bil.

GETanOFFER.DK er 100 % dansk,hvis du ringer til os er det ALTID en dansktalende person du snakker med, og du er selvfølgelig beskyttet af den Danske købelov når du handler hos os.

Så står du og mangler en udstødning, katalysator, anhængertræk,osv ja så skynd dig at sende os en forespørgsel.

Svartiden på mail vil i dagtimerne  normalt være meget kort, mens henvendelser

sendt aften og nat vil blive besvaret næste formiddag.

Vi svare på mails alle ugens 7 dage.

Du kan også ringe til GETanOFFER i dagtimerne

Man – Fre kl. 10:00 – 16:00 på tlf.: +45 7730 0002

 

ALLE VORE UDSTØDNINGER SAMT KATALYSATOR HAR:

36 mdr Garanti.

Aluminiseret udstødnings stål.

fra Thyssen-Krupp (2mm)

God Pasform.

Lang levetid.

ISO-NORM 9001:2001

NYT NYT.. NU KAN VI OGSÅ TILBYDE MULTIMEDIE ANLÆG TIL 98% AF DEN DANSKE BIL PARK, DER ER ALT DU SKAL BRUGE TIL MONTERING UDEN AT SKULLE KLIPPE LEDNINGERNE OVER I DIN BIL ALLE ORIGINALE STIK OSV SAMT KORT OVER EUROPA,ALLE VORES ANLÆG ER AF NYESTE MODELLER MED MASSER AF FEATURES OG SELVFØLGELIG 2 ÅRS GARANTI. ALLE VORE ANLÆG ER TILPASSET DE FORSKELLIGE BILMÆRKER OG MODELLER SÅ DE SÅ MEGET SOM MULIGT VIL LIGNE ORIGINALE MULTIMEDIE ANLÆG.
SÅ SEND EN FORESPØRGELSE PÅ ET ANLÆG TIL NETOP DIN BIL OG VI SENDER DIG EN SKARP PRIS..